Infoline +36 1 7000 472
  • HU
    • EN
    • DE
Új Széchenyi Terv

Rólunk

A T-Trans Főép Építőipari, Kivitelező és Szállítmányozó Korlátolt Felelősségű Társaság.

2005-ben alakult, 100%-ban magyar magánszemély tulajdonban lévő vállalkozásként.

Szolgáltatásaink alapvetően építési beruházások teljes körű generálkivitelezése – amit elsősorban nagy megrendelők és önkormányzatok vesznek igénybe, de az évek folyamán a precíz, pontos munkavégzésnek köszönhetően kibővült azon megrendelőink köre, akik cégünkkel szerződésben állnak.

2011-ben profilunkat kibővítettük zöldfelület karbantartási szolgáltatásokkal, majd 2014-ben ingatlanfejlesztési tevékenységgel is.

Cégcsoportunk jelenleg közel 180 főt foglalkoztat, ami a folyamatosan növekvő igényeknek megfelelően dinamikusan nő. Nagy figyelmet fordítunk arra, hogy jól képzett szakmunkásokkal és magasan kvalifikált szakemberekkel dolgozzunk együtt.

Cégünk központja jelenleg budapesti irodaházban, telephelyeink és raktáraink az ország különböző részein találhatóak.

Folyamatosan fejlesztjük gépparkunkat, mellyel célunk a versenyképesség megtartása és szolgáltatásaink színvonalának folyamatos emelése.

A megnövekedett igényeknek megfelelően törekszünk arra, hogy munkáink során korszerű technológiákat alkalmazzunk, a környezetvédelmi illetve biztonságtechnikai előírásoknak maradéktalanul betartsuk.

Célkitűzésünk

A folyamatosan növekvő és erősödő követelményeknek és piacnak megfelelve, megrendelőink igényeit maximálisan kielégítsük.

Lépjen kapcsolatba velünk!

Kérdése merült fel? Forduljon hozzánk bizalommal!

Amennyiben az Elisabeth Residence projekthez szeretne ajánlatot adni vagy bővebb információt szerezni, azt a belvarosiepito(at)ttransfoep(dot)com email címen regisztrálva, bemutatkozót megküldve teheti meg. Kollégáink ezután tudják felvenni Önnel a kapcsolatot.