Infoline +36 1 7000 472
  • HU
    • EN
    • DE
Új Széchenyi Terv

A T-Trans Főép Kft. Minőségpolitikája

Környezetvédelem

Egészségvédelmi, biztonságtechnikai és környezetvédelmi stratégiánkban kiemelt figyelmet fordítunk környezetünk tisztaságának megóvására, átfogó rehabilitációjára.

A szennyezések kiküszöbölésére környezetbarát anyagokat, berendezéseket, technológiákat alkalmazunk, ezzel próbáljuk elérni, hogy a legkisebb mértékben károsítsuk környezetünket.

Tevékenységeinket a környezetvédelmi szempontok figyelembevételével és a vonatkozó jogszabályok maradéktalan betartásával végezzük.

Célunk a környezetünk rendezettségének, tisztaságának megvédése, megőrzése. Társadalmi felelősségvállalási tevékenységünk hozzájárul az értékteremtéshez és a valódi értékek megőrzéséhez. Fontos szerepet kívánunk betölteni az innovációban, az energiahatékonyságban és az energiával kapcsolatos technológiákban, megújuló energia bevezetésében. A fenntartható fejlődést elősegítő megoldások megvalósítására koncentrál.

Tekintettel vagyunk tevékenységük során üzletfeleikre, beszállítóikra, a környezetre és kifejtett hatására.

Vállalatirányításunkban lőtérbe helyezzük a környezettudatosságot illetve a zöld marketingstratégiákra való odafigyelést.

Por-és zajvédelem, hulladékkezelés

Kollektív intézkedések megtételével csökkentjük a tevékenységünk során okozott zaj és porterhelést, a keletkezett hulladékmennyiséget pedig korszerű anyagok és technológiák segítségével igyekszünk minimalizálni és újrahasznosítani.

Minőségirányítási rendszerek – ISO 9001, 14001, MSZ EN 28001

Cégünk rendelkezik ISO 9001, 14001, MSZ EN 28001 szabványok szerinti integrált irányítási rendszerrel, mely megfelel a nemzetközi követelményeknek.

ISO 9001 szerinti minőségirányítási rendszer bevezetésével és alkalmazásával mindent megteszünk, hogy a legmagasabb minőségű szinten szolgáltassunk meglévő és leendő megrendelőinknek.

ISO 14001 szerinti környezetközpontú rendszer tanúsításával cégünk hozzájárul a környezettudatos vállalati működés megvalósításához a törvény által előírt jogszabályok és vonatkozó műszaki előírások hiánytalan betartásával.

MSZ EN 28001 előírása alapján a T-Trans Főép Kft. felsővezetőségének kiemelt törekvése a hosszútávú stratégiájában a munkavállalói biztonság megteremtése, egészségének védelme, fejlesztése, a munkahelyi veszélyeztetettség minimálisra csökkentése és a hatékony intézkedések megtételével a balesetek elkerülése.

Rendszereinket folyamatosan felülvizsgáljuk, célunk a hatékony fejlesztés új technológiák alkalmazásával, mindennek megvalósításához pedig kiemelt figyelmet fordítunk kiváló szakembereink megbecsülésére, tudásaik folyamatos fejlesztésére.

Célkitűzésünk

A szakmában elismert, emberi és gazdasági értékek figyelembevételével, minőséget előtérbe helyező, dinamikusan fejlődő, nagyszabású építőipari vállalkozás létrehozása és hosszútávú fenntartása.

Lépjen kapcsolatba velünk!

Kérdése merült fel? Forduljon hozzánk bizalommal!

Amennyiben a Hilton Garden Inn projekthez szeretne ajánlatot adni vagy bővebb információt szerezni, azt a hgi(at)ttransfoep(dot)com email címen regisztrálva, bemutatkozót megküldve teheti meg. Kollégáink ezután tudják felvenni Önnel a kapcsolatot.

Amennyiben az Elisabeth Residence projekthez szeretne ajánlatot adni vagy bővebb információt szerezni, azt a belvarosiepito(at)ttransfoep(dot)com email címen regisztrálva, bemutatkozót megküldve teheti meg. Kollégáink ezután tudják felvenni Önnel a kapcsolatot.